Groots koolhydraatarm / koolhydraatbeperkt vloerbrood

De basis van dit koolhydraatarm/koolhydraatbeperkt vloerbrood zijn tarwegluten (dit zijn de eiwitten van tarwe) Dit brood benadert de smaak van ‘echt’ brood en heeft een bijzonder krokante korst. In plaats van noten kun je ook diverse soorten zaden gebruiken. Recept Afdrukken Groots koolhydraatarm / koolhydraatbeperkt vloerbrood De basis van dit koolhydraatarm/koolhydraatbeperkt vloerbrood zijn tarwegluten (dit zijn de eiwitten van tarwe)...Lees verder

Pasta carbonare

Deze heerlijke koolhydraatarme pasta is gemaakt met tarwe gluten (de eiwitten van tarwe) Recept Afdrukken Pasta carbonare Maaltijd Hoofdmaaltijd, Lunch Keuken Koolhydraatarm, Koolhydraatbeperkt Prep Tijd 90 minuten Kook Tijd 15 minuten Porties 2 personen Ingrediënten Pasta 100 gram tarwegluten100 gram lupinemeel2 stuks ei40 gram water Carbonare 250 gram spek1 stuks knoflook40 gram parmezaanse kaas + wat extra om eroverheen te...

Brood met noten

Als basis voor dit brood wordt lupinemeel gebruikt. Door het gebruik van de yoghurt / eieren / boter is het brood zeer eiwitrijk en bevat het ook veel vetten. In tegenstelling tot veel broden waar amandelmeel in verwerkt wordt is het brood niet droog. Vergelijkbaar recept is eerder geplaatst, maar door de toevoeging van baking soda ontstaat er een beter...

Scroll naar boven