Knoflooksaus – koolhydraatarm

Deze heerlijke romige knoflooksaus is gemaakt van Turkse yoghurt met mayonaise. Normaal gesproken doen we er bieslook stengels in, maar deze keer hebben we de bloemen van de bieslook gebruikt. Deze hebben een lichte uiensmaak en het ziet er ook kleurig uit. Ook heerlijk voor bij de bbq. Sauzen maken gaan hier meestal op gevoel, vandaar dat er geen exacte...Lees verder

Brood met noten

Als basis voor dit brood wordt lupinemeel gebruikt. Door het gebruik van de yoghurt / eieren / boter is het brood zeer eiwitrijk en bevat het ook veel vetten. In tegenstelling tot veel broden waar amandelmeel in verwerkt wordt is het brood niet droog. Vergelijkbaar recept is eerder geplaatst, maar door de toevoeging van baking soda ontstaat er een beter...

Roomijs, vanille

Dit recept is gemaakt met echte vanille. Door de eieren ontstaat er een zeer romig ijs. Recept is te maken met producten welke in elke supermarkt verkrijgbaar is, zonder gebruik te maken van ‘dure’ vormpjes. De (optionele) chocoladesaus wordt na het opschenken binnen een minuut hard (knapperig) Recept Afdrukken Vanille roomijs Maaltijd Dessert Keuken Koolhydraatarm, Koolhydraatbeperkt Prep Tijd 10 minuten Kook...Lees verder

Scroll naar boven