Chocoijs – koolhydraatarm
Porties Prep Tijd
3-4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6uur
Porties Prep Tijd
3-4personen 10minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
6uur
Ingrediënten
Ijs
Jam
Instructies
  1. doe de ingrediënten voor het ijs samen in een blender en meng het tot een romig geheel doe het mengsel in een bak met deksel en zet het minimaal 6 uur in de vriezer tot het bevroren is tussen door een aantal keer doorroeren, of doe het mengsel in de ijsmachine en laat die het werk doen……
  2. voor de jam kook je de frambozen met de zoetstof onder voortdurend roeren zodat de frambozen stuk koken (als je zoals ik frambozen uit de tuin hebt haal dan de witte kernen uit de jam, voorzichtig heet! ) voeg dan de Agar agar toe en laat het nog heel even doorkoken. Dan laat je de jam helemaal afkoelen.
Notities

Voor het serveren het ijs verdelen over schaaltjes en de jam erover heen doen. Ik heb de slagroom die ik over had met een beetje zoetstof opgeklopt en erbij geserveerd …….

Deel dit: