Taart, hartig met Champignons

Alhoewel ik geen liefhebber van Champions ben, was deze hartige taart echt heerlijk

Recept Afdrukken
Hartige taart met Champignons - Koolhydraatarm
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Passieve Tijd - -
Porties
2-3 personen
Ingrediënten
voor de bodem:
Voor de vulling :
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 45 minuten
Passieve Tijd - -
Porties
2-3 personen
Ingrediënten
voor de bodem:
Voor de vulling :
Instructies
Bodem
  1. verwarm de oven voor op 180º C mix alle ingrediënten tot een deeg rol het deeg uit tussen 2 vellen plastic tot een ronde lap van ongeveer 30 cm doorsnede haal de bovenste laag plastic van het deeg af en zet je bakvorm op zijn kop op het deeg ,keer dan het geheel voorzichtig om zodat het deeg in de vorm zakt en haal het plastic eraf. Zorg dat de randen overal even hoog zijn. Bak de bodem 15 minuten en laat hem helemaal afkoelen voor je gaat vullen
Vulling
  1. verwarm de oven voor op 180º C snij de worstjes in plakjes en bak ze samen met de spekjes gaar haal het vlees uit de pak en laat het uitlekken op een keukenpapiertje bak vervolgens de champignons in een apart kommetje mix je de eieren met de creme frais ,roomboter, oreganoblaadjes ,peper en zout. De knoflook persen boven dit mengsel en erdoor mixen
  2. verdeel het vlees en de champignons over de bodem en giet het ei-mengsel er overheen 45 minuten afbakken
Notities

laat de taart even afkoelen voor het serveren.....

Deel dit:
Scroll to top