Notenbrood

Heerlijk koolhydraatarm notenbrood

Recept Afdrukken
Notenbrood
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Oven voorverwarmen op 180 ⁰ C en onder in de oven een schaal zetten met daarin een laag water Een bakblik met bakpapier bekleden
  2. De eieren, melk, azijn, noten, baksoda, en zout in een blender doen en blenderen tot een gladde massa/beslag.
  3. Kokosmeel aan het beslag toevoegen en nog even mixen .het resultaat is een dik beslag is het te dik dan evt. 2 eetlepels water toevoegen
  4. Beslag in het bakblik doen en het brood afbakken in 60 tot 70 minuten. Vanbinnen moet hij droog zijn dat kun je controleren met een satéprikker.
  5. Het brood 30 minuten laten afkoelen in het blik en dan uit de vorm verwijderen en helemaal laten afkoelen.
Notities

Tip: vries ze in plakjes in

Deel dit:
Scroll naar boven