Word lid van onze Facebook groep en wissel informatie / recepten uit.Aanmelden
Recept Afdrukken
Koolhydraatarme Cheese cake met aardbeien topping
Porties
Ingrediënten
Bodem
Vulling
Topping
Porties
Ingrediënten
Bodem
Vulling
Topping
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180⁰C
  2. Smelt de boter en roer daar de amandelmeel en zoetstof door
  3. Doe de deeg in een met bakpapier beklede springvorm en bak het in 10 minuten af
  4. Mix de roomkaas met de eieren, citroensap, vanille en erythritol en giet dit op de bodem
  5. Bak het geheel 50 minuten
  6. Laat het gelatine blaadje in een beetje water weken
  7. Kook ongeveer de helft van de aardbeien in een pannetje zacht en pureer ze daarna met een staafmixer of in een blender tot saus.
  8. Doe de saus terug in het pannetje. Knijp het overtollige water uit het gelatine blaadje en smelt het blaadje in de saus .
  9. Verdeel de overige (hele) aardbeien over de bovenkant van de cheesecake en schenk daar de saus overheen.
  10. Laat het geheel minimaal 4 uur in de koelkast opstijven
Deel dit