Koolhydraatarme frambozen macarons met chocovulling
Deze heerlijke macarons zijn een heerlijke koolhydraatarme traktatie voor bij de koffie/thee
Porties Prep Tijd
Kook Tijd Passieve Tijd
Porties Prep Tijd
Kook Tijd Passieve Tijd
Ingrediënten
Macarons
Vulling
Instructies
  1. Water en erythritol aan de kook brengen en de erythritol oplossen tot het flink kookt (118⁰C).
  2. Intussen de helft van de eiwitten opkloppen in een keukenmachine tot stevig schuim. Het “suikerwater” langzaam in het nog steeds draaiende schuim laten lopen. (kookschuim)
  3. Het amandelmeel met de inhoud van het zakje bolero mengen en de rest van het eiwit toevoegen zodat je een stevig deeg krijgt.
  4. Het deeg rustig door het kookschuim mengen.
  5. Het beslag in een spuitzak met een glad mondje doen en op een met bakpapier beklede bakplaat hoopjes/rondjes spuiten.
  6. De rondjes 3 uur laten drogen…..
  7. Dan op 160⁰C in 8 minuten afbakken
  8. Voor de vulling smelt je de chocolade in de slagroom en zoetstof en laat dit iets inkoken in een pannetje. Af laten koelen en in een spuitzak met een klein (glad) mondje doen.
  9. Op de helft van de koekjes een beetje vulling spuiten en dan de andere helft van de koekjes erop plakken……
Deel dit: