Pasta carbonare
Porties Prep Tijd
2personen 90minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
2personen 90minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Pasta
Carbonare
Instructies
Pasta
  1. Voeg het geheel bij elkaar en kneed net zo lang tot er een stevige bal ontstaat.
  2. Laat minimaal uur rusten in de koelkast.
  3. Rol met behulp van een pastamachine dunne plakken en maak er vervolgens tagliatelle van of spaghetti.
  4. Kook deze 3-4 minuten (met zout)
Carbonare
  1. Wrijf de pan in met knoflook Klop de eieren met wat peper en zout. Meng de kaas erdoor heen
  2. Verhit de pan
  3. Bak de spek met de knoflook
  4. Verwijder na het bakken de knoflook
  5. Mix het ei met de kaas
  6. Als de pasta klaar is vermeng je deze met de ei/kaas mengsel.
  7. Meng als laatste de spek erdoorheen.
  8. Let op pan niet op het vuur zetten: ei mag niet gaan stollen.
Deel dit: