Leev – koolhydraatarme crackers / LowCarb Qrackers

Koolhydraatarme crackers
Koolhydraatarme crackers
Nederlandse Keto Buddy Calculator

Onze Nederlandse keto calculator helpt je de juiste hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten te vinden die je nodig hebt om jouw streefgewicht te bereiken of te behouden via een koolhydraatarm / koolhydraatbeperkt / keto dieet.

Bereken het hier gratis en snel....

 

Voor een ieder die gaat starten is het grootste gemis brood of crackers. Er zijn helaas maar weinig echte koolhydraatarme broodvervangers; de meeste bevatten (al doet de verpakking vaak anders vermoeden) nog steeds erg veel koolhydraten. Enige tijd geleden maakte we kennis met de LowCarb Qrackers van Leev geprobeerd en waren aangenaam verrast.

De koolhydraatarme crackers zijn bijzonder smaakvol/knapperig en bevatten per cracker maar 1 koolhydraat.

Leev heeft het voor elkaar gekregen om een cracker te maken welke niet alleen bijzonder smaakvol is, maar ook meer dan goed past binnen een koolhydraatarm en/of koolhydraatbeperkt dieet.

De koolhydraatarme crackers zijn puur zonder onnodige toevoegingen, smaakversterkers of chemicaliën. Het mooie is ook nog dat de winst van Leev ten goede komt aan Zorgboerderijen! Met Leev koop je dus niet alleen iets goed voor jezelf. Je laat anderen ook delen in een beter leven!

Ingrediënten:

21% lijnzaad meel*, 11% lijnzaad gebroken*, tarwegluten*, gebroken zonnebloempitten*, sesamzaad*, lupine*, koolzaadolie*, bakkersgist, zout en speltmeel*.
*is van biologische oorsprong.

Voedingswaarden per 100 g
Energie – 2340 kJ / 559 kcal
Vetten – 37.1 g
Waarvan verzadigde vetzuren – 4.6 g
Koolhydraten – 7.52 g
Waarvan suikers – 0.5 g
Vezels – 20.3 g
Eiwitten – 39.8 g
Zout – 1.2 g

 

Deel dit: