De tortilla’s zijn gemaakt van tarwegluten (eiwit van de tarwe) en sojameel. Eventueel zou je dit ook kunnen vervangen door lupinemeel. De tarwegluten kopen we bij de molen en het meel bij de Ekoplaza. De tortilla’s zijn hier belegd met kip shoarma en zelfgemaakte knoflooksaus Recept Afdrukken Tortilla's Maaltijd Hoofdmaaltijd, Lunch Keuken Koolhydraatarm, Koolhydraatbeperkt Porties Ingrediënten 100 gram tarwegluten75 gram...Lees verder
Ingrediënt: sojameel
Croissants – koolhydraatarm bladerdeeg
Deze koolhydraatarm / koolhydraatbeperkt croissants zijn gemaakt van koolhydraatarm bladerdeeg uit tarwegluten (eiwit van de tarwe) en sojameel. Je moet er de tijd voor nemen. Recept Afdrukken Croissants Maaltijd Lunch, Ontbijt Keuken Koolhydraatarm, Koolhydraatbeperkt Prep Tijd 1 uur Kook Tijd 25 minuten Passieve Tijd 1 dag Porties 10 stuks Ingrediënten Croissantdeeg 100 gram tarwegluten75 gram sojameel2 gram zout7 gram instant...