Tortilla’s – koolhydraatarm

De tortilla’s zijn gemaakt van tarwegluten (eiwit van de tarwe) en sojameel. Eventueel zou je dit ook kunnen vervangen door lupinemeel.

De tarwegluten kopen we bij de molen en het meel bij de Ekoplaza.

De tortilla’s zijn hier belegd met kip shoarma en zelfgemaakte knoflooksaus

Recept Afdrukken
Tortilla's
Tortilla koolhydraatarm
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Tortilla koolhydraatarm
Instructies
  1. Kneed alle ingrediënten tot een soepeldeeg
  2. Verdeel het deeg in 4 kleine bolletjes en laat deze ongeveer een half uur rusten
  3. Rol de bolletjes zo dun mogelijk uit. Ik maak hierbij gebruik van huishoudfolie
  4. Verwarm een pan op een hoog vuur
  5. Bak de tortilla's aan iedere kant kort (minuut per kant ongeveer) Ze moeten wel gaar worden maar niet hard.
Deel dit:
Scroll to top