Kip-kerrie-rijst

Recept Afdrukken
Kip-kerrie
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd -
Porties
2 personen
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd -
Porties
2 personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak het zakje rijst open en spoel het goed af onder de kraan
  2. Doe de rijst in een bakje en giet er kokend water en wat zout of kruidenzout overheen ,laat de rijst zo warm worden
  3. Snij de kipfilet in stukjes en bak ze goudbruin en gaar
  4. Snij de paprika, ui en bleekselderij in stukjes en voeg deze bij de kipfilet
  5. Doe de kookroom de kerrie, kurkuma, bieslook (in stukjes) en bouillonblokje bij het kip/groente mengsel en laat het geheel nog even doorkoken
  6. Rijst afgieten en over de borden verdelen, en de kipkerrie over de borden verdelen
Notities

Vind je zerorijst niet lekker kan het natuurlijk ook met bijv. bloemkoolrijst

Deel dit:
Scroll to top