Word lid van onze Facebook groep en wissel informatie / recepten uit.Aanmelden
Recept Afdrukken
Koolhydraatarme citroen kwarktaart
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180⁰C
Bodem
  1. Smelt de boter en roer de amandelmeel en een beetje zoetstof erdoor
  2. Doe het deeg in een met bakpapier beklede springvorm en bak het 10 minuten
  3. Laat de bodem afkoelen
Vulling
  1. Laat de gelatine blaadjes even weken in een bakje water
  2. Mix in een kom de kwark en de inhoud van het zakje Bolero
  3. Knijp het overtollige water uit de gelatine blaadjes en doe ze met een heel klein beetje water in een pannetje en smelt de blaadjes op het fornuis .
  4. Giet de gelatine bij de kwark en mix het goed door.
  5. Giet de kwark op de afgekoelde bodem en laat het geheel opstijven in de koelkast (minimaal 4 uur)
Notities

Met de Bolero zakjes kun je de smaak van je taart makkelijk aanpassen , de citroen viel hier heel goed in de smaak maar aardbei, framboos enz. het is allemaal mogelijk…..

Deel dit