Door gebruik te maken van weypoeder is dit pindakaasbrood rijk aan eiwitten en in tegenstelling tot vele andere koolhydraatarme / koolhydraatbeperkte pindakaasbrood recepten niet droog .

Prep Tijd | 15 minuten |
Kook Tijd | 35 minuten |
Passieve Tijd | - |
Porties |
- -
|
Ingrediënten
- 45 gram Vanille wheypoeder
- 2 tl bakpoeder
- 125 gram pindakaas
- 4 stuks eieren
- 50 gram erythritol
- 1 handje sesamzaadjes optioneel
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Oven voorverwarmen op 150⁰ C
- Wheypoeder en bakpoeder mixen
- In een andere kom de Pindakaas, eieren en erythritol mixen tot een glad beslag
- De Wheymix toevoegen.
- Beslag in een bakvorm van 23 cm storten en uitspreiden (evt. de sesamzaadjes er over strooien)
- In 35 minuten afbakken……