Pindakaasbrood

Door gebruik te maken van weypoeder is dit pindakaasbrood rijk aan eiwitten en in tegenstelling tot vele andere koolhydraatarme / koolhydraatbeperkte pindakaasbrood recepten niet droog .

Recept Afdrukken
Koolhydraatarm Pindakaasbrood
Koolhydraatarm koolhydraatbeperkt pindakaasbrood
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Passieve Tijd -
Porties
- -
Ingrediënten
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 35 minuten
Passieve Tijd -
Porties
- -
Ingrediënten
Koolhydraatarm koolhydraatbeperkt pindakaasbrood
Instructies
  1. Oven voorverwarmen op 150⁰ C
  2. Wheypoeder en bakpoeder mixen
  3. In een andere kom de Pindakaas, eieren en erythritol mixen tot een glad beslag
  4. De Wheymix toevoegen.
  5. Beslag in een bakvorm van 23 cm storten en uitspreiden (evt. de sesamzaadjes er over strooien)
  6. In 35 minuten afbakken……
Deel dit:
Scroll to top